Особистий прийом голови районної ради на території Воронізької селищної ради

  Згідно графіку прийому громадян з особистих питань за місцем проживання голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк 22 жовтня 2019 року провів особистий прийом громадян на території селища Вороніж.

  Під час прийому Віктор Долиняк відвідав селищну раду, де поспілкувався з представниками селищної ради з питань наповнення місцевого бюджету,виконання заходів програми соціально – економічного розвитку населених пунктів селищної ради та стану підготовки до до роботи в осінньо - зимовий період.

  Голова районної ради відвідав заклади соціальної сфери, а саме Воронізьку амбулаторія загальної практики сімейної медицини, районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, Воронізьку загальнооосвітню школу І- ІІІ ступенів імені П.О.Куліша.  Під час спілкування з керівниками вищезазначених установ Віктор Долиняк поцікавився підготовкою закладів до опалювального сезону. Наразі проблем e цьому питанні немає і соціальна сфера підготовлена до проходження опалювального сезону 2019-2020 роки. На даний час продовжується ремонт у Воронізькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини, який фінансується за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

  Також жителі селища Вороніж мали можливість отримати консультації від спеціалістів Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.