Особистий прийом громадян у Вовнянській сільській раді

 

22 травня 2017 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк  провів особистий прийом громадян  на території Вовнянської сільської ради.

Під час особистого прийому громадян до голови Шосткинської районної ради звернулися мешканці села Вовна з проханням надати роз’яснення щодо можливості безкоштовного користування ставом  (купання, спортивне рибальство), який знаходиться за межами населеного пункту. З даного питання головою районної ради Віктором Долиняком було надано роз’яснення.

З наболілою для жителів села проблемою звернулися Ніна Осипенко  та Ніна Склярова з питання продажу самогону (особливо, який виготовляється підпільно в м. Шостка) що останнім часом набуло значних масштабів.

Дане звернення було зареєстроване та надіслане до правоохоронних органів з метою вжиття заходів щодо вирішення.

Віктор Долиняк поспілкувався з сільським головою Федорем Аніщенко з наболілих для Вовнянської територіальної громади питань. З усіх питань головою районної ради були надані відповіді та поради.

Разом з головою районної ради у виїзді взяли участь представники Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.