Про скликання 17 сесії районної ради восьмого скликання

До відома депутатів

Шосткинської районної ради восьмого скликання

 

Відповідно до розпорядження голови Шосткинської районної ради від 22 березня 2024 року № 8

03 квітня 2024 року о 10.00 годині у приміщенні адміністративної будівлі Шосткинської районної ради відбудеться пленарне засідання сімнадцятої сесії Шосткинської районної ради.

На розгляд районної ради виносяться питання:

- Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району.

- Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району 18317200000 (код бюджету) на 2023 рік.

- Про програму економічного і соціального розвитку Шосткинського    району на 2024 рік.

- Про стан соціальної підтримки осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших малозабезпечених верст населення на території Шосткинського району.

- Про організацію та здійснення заходів цивільного захисту та навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Шосткинського району.

- Про надання державної допомоги фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

- Інші питання.  

На сесію районної ради запрошуються тимчасово виконуючий обов'язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальник військової адміністрації, керівники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, міських, селищних, сільського голів Шосткинського району, представники засобів масової інформації.

 

Розпорядження голови Шосткинської районної ради від 22 березня 2024 року № 8 «Про скликання сімнадцятої сесії районної ради восьмого скликання»