100-річчя заснування Будищанського психоневрологічного інтернату

     30 вересня в селі Будища відбулося святкування з нагоди 100-річчя заснування  Комунальної  установи Сумської  обласної  ради «Будищанський психоневрологічний  інтернат».

     Урочистості розпочались з молебню, після цього відбувся святковий  концерт творчих колективів.

     Привітати директора інтернату Тетяну САВЕНКО та працівників  закладу приїхали голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ, Глухівській міській голова Надія ВАЙЛО, Архієпископ Конотопський і Глухівський Роман, начальник департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Михайло ДУБРОВСЬКИЙ, керівник управління майном Сумської обласної ради Дмитро НАГОРНИЙ,  гості з обласного центру, сусідніх громад та працівники колективу інтернату, які працювали в різні роки.

     Вікторія СОКОЛ привітала колектив інтернату з ювілеєм та побажала всім міцного здоров’я, щастя, добробуту, витримки та мирного неба.

     За багаторічну сумлінну працю, професійне виконання службових обов’язків та з нагоди 100-річчя з дня заснування Будищанського психоневрологічного інтернату Подяками Шосткинської районної ради були нагороджені працівники закладу: лікар-психіатр вищої категорії - Євген СКРИПНИК та завідувач господарства - Любов КРИМОВА.

     Вітаємо колектив з ювілеєм та нехай ще багато років буде в цьому закладі затишок та добробут.