6 сесія

6 сесія Шосткинської районної ради 

Рішення районної ради від 19 травня 2021 року 

Про звіт про виконання Програми поводження з відходами в Шосткинському районі на 2019-2020 роки

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на місцевому та регіональному рівні Шосткинського району на 2016-2020 роки.

Додаток до рішення (звіт)              

Про звіт про виконання Районної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019-2020 роки

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання програми підтримки малого та середнього підприємництва в Шосткинському районі на 2017 – 2020 роки 

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання Районної комплексної програми «Освіта Шосткинщини у 2019-2021 роках»

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання районної програми «Спеціаліст» на 2012 – 2022 роки

Про звіт про виконання Програми підтримки та розвитку первинної медичної (медико- санітарної) допомоги в Шосткинському районі на 2020 рік

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Шосткинському районі на 2017-2020 роки

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання районної програми захисту населення і територій Шосткинського району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2021 роки

Про звіт про виконання Районної програми «Правопорядок на 2018 – 2020 роки»

Додаток до рішення (звіт)

Про звіт про виконання Програми зайнятості населення Шосткинського району на 2018-2020 роки

Додаток до рішення (звіт)

Про внесення змін та доповнень до Районної програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки

Про Районну програму соціального захисту окремих категорій громадян на 2021-2022 роки

Про Програму відзначення державних свят, визначних та пам’ятних дат у Шосткинському районі на 2021 рік

Додаток до рішення 

Про звіт про виконання Програми утримання адміністративної будівлі Шосткинської районної ради та прилеглої території на 2019-2020 роки.

Додаток до рішення (звіт)

Про Програму утримання адміністративної будівлі Шосткинської районної ради та прилеглої території на 2021 рік.

Додоток до рішення  Додаток до програми

Про Програму відшкодування витрат на проїзд депутатам Шосткинської районної ради  на 2021 рік

Про внесення змін до рішення районної ради від 16 грудня 2020 року «Про утворення та обрання постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання».

Про внесення змін до рішення районної ради від 11 лютого 2021 року «Про організацію прийому громадян депутатами районної ради восьмого скликання»

Про районну Програму підтримки органів виконавчої влади та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Шосткинського району на 2021 рік.

Про хід виконання програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки за 2020 рік

Додаток до рішення (інформація)

Про внесення змін до рішення Шосткинської районної ради від 24 грудня 2020 року «Про районний бюджет Шосткинського району на 2021 рік 18317200000 (код бюджету)»

Додаток до рішення         Пояснювальна записка

Про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Шосткинської районної ради   від 23 листопада 2011 року «Про затвердження нормативних документів щодо оренди майна спільної комунальної власності територіальних громад Шосткинського району».

Про передачу майна (транспортний засіб) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у комунальну власність Свеської селищної територіальної громади.

Про передачу майна (транспортних засобів) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у комунальну власність Ямпільської селищної територіальної громади.

Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у комунальну власність Шосткинської міської територіальної  громади.

Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у власність Сумської обласної профспілкової організації професійної спілки атестованих працівників внутрішніх справ України.

Про передачу майна (транспортний засіб) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району (Шосткинська районна державна адміністрація).

Про надання дозволу виконавчому апарату Шосткинської районної ради на списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району.

Про затвердження передавальних актів (Ямпільська селищна територіальна громада).

Про затвердження передавальних актів (Глухівська міська, Березівська сільська, Есманська і Шалигинська селищні територіальні громади).

Про затвердження передавального акту (Свеська селищна територіальна громада).

Про затвердження ліквідаційного балансу (комунальна установа «Шосткинський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю»).

Про виокремлення зі складу цілісних майнових комплексів транспортних засобів, які передані Шосткинською районною радою зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у комунальну власність Ямпільської та Свеської селищних територіальних громад.

Про внесення змін до рішення Глухівської районної ради від 24 листопада 2020 року «Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів та виробничих запасів комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування» Глухівської районної ради у комунальну власність територіальної громади Есманьської селищної ради».

Про продовження терміну оренди приміщень адмінбудинку та гаражу Шосткинської районної ради, які орендує Шосткинська районна державна адміністрація і відділ фінансів та внутрішнього аудиту Шосткинської районної державної адміністрації.

Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо нововведень в оформленні та призначенні житлових субсидій