Чергова сесія районної ради

 ЧЕРГОВА СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ 

28 червня 2024 року відбулась вісімнадцята сесія Шосткинської районної ради.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Секретар Шосткинської районної територіальної виборчої комісії оголосила постанову про визнання Симонець Ольги Анатоліївни депутатом Шосткинської районної ради Сумської області, як наступної за черговістю.

У ході сесії заслухали т.в.о. начальника Шосткинського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Шосткинського району.

Депутати жваво обговорили питання: про наслідки російської агресії для інфраструктури Шосткинського району та відновлення пошкоджених об’єктів, про стан об’єктів (споруд) питного водопостачання на території Шосткинського району, про організацію та здійснення заходів цивільного захисту та навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Шосткинського району.

Підтримали звернення щодо організації періодичної роботи закладів ПриватБанку, служби зайнятості та міграційної служби на території Ямпільської міської ради.