Автоматична реєстрація ТОВ тепер доступна на порталі ДІЯ

   24 серпня, у День Незалежності України, запустили нову послугу на порталі Дія – автоматична реєстрація ТОВ

   У жовтні 2020 року запрацювала реєстрація ТОВ із держреєстратором. За цей час послугою скористувалося близько 13 тисяч українців. Зараз ми прибираємо людський фактор з цієї послуги та скорочуємо час на її отримання. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Тепер відкрити власне товариство із обмеженою відповідальністю можна відкрити за декілька хвилин.

   «Ми віримо у те, що автоматичні послуги – найефективніші. Вони зручні, користуватися ними можна де завгодно. А від результату користувача відділяє усього декілька кліків. Автореєстрація ТОВ – ще один крок до спрощення спілкування бізнесу із державою. Оскільки такі послуги мають бути простими та зручними. Вони заощаджують не тільки бюджетні гроші для держави, а й час для підприємців, який вони можуть витратити на розвиток власної справи», – зазначив Віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло ФЕДОРОВ.

Як зареєструвати ТОВ на порталі Дія:

авторизуйтеся на порталі Дія;

заповніть заяву на реєстрацію ТОВ, вкажіть необхідні дані;

підпишіть заяву електронним підписом;

після цього система автоматично сформує та надішле вашу заяву на реєстрацію ТОВ – і все.

ТОВ буде зареєстровано автоматично, якщо заява відповідає усім умовам, ТОВ буде зареєстрований автоматично. Якщо ж не відповідає хоча б одній з умов — реєстрація відбудеться за участі державного реєстратора, онлайн, протягом 1 робочого дня.

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством юстиції України за підтримки програми EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується Урядом Швейцарії.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/mykhailo-fedorov-avtomatychna-reiestratsiia-tov-teper-dostupna-na-portali-diia