Автомобілісти Шосткинщини відзначають своє професійне свято

 З нагоди Дня автомобіліста і дорожника, що традиційно відзначається в останню неділю жовтня, голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк сьогодні, 23 жовтня 2020 року привітав працівників філії «Шосткинський райавтодор» з професійним святом.

 Під час урочистої зустрічі на території підприємства філії «Шосткинський райавтодор» голова районної ради Віктор Долиняк наголосив на важливості роботи працівників цієї галузі. Адже сучасне життя, господарська діяльність та побут кожної людини важко уявити без автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Саме від стану доріг і злагодженої роботи перевізників залежить якість і своєчасність забезпечення потреб громадян, робота підприємств та соціальної сфери.

 Кращі працівники дорожнього господарства Шосткинщини отримали подяки Шосткинської районної ради. За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання поставлених завдань голова районної ради Віктор Долиняк відзначив начальника філії «Шосткинський райавтодор» Юрія Шостака, машиніста автогрейдера Володимира Баранчука, водія Анатолія Колотушу, дорожнього робітника Юрія Москвичева, комірника Наталію Висоцьку. Віктор Долиняк побажав всім міцного здоров’я, професійних успіхів, миру та злагоди в родинах.