Богдан Небилиця повернувся додому

В адмінбудинку Шосткинської районної ради відбулася довгоочікувана зустріч з Богданом Небилицею - уродженцем с.Глазове, військовим моряком, який нещодавно був звільнений з полону.

Відважного воїна-земляка зустрічали керівники району – голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк та голова Шосткинської районної державної адміністрації Віктор Ждаміров. Разом з Богданом Небилицею прийшли його найрідніші люди – батько та дружина.

Очільники району передали Богдану прапор Військово-Морських Сил України, який майорів на адмінбудівлі  з часу захоплення 24 українських моряків у полон.

Вітаючи героя-земляка, голова районної ради Віктор Долиняк зазначив: «Коли в Шостці презентували виставку, яка подорожувала містами звідки родом полонені моряки, охочі долучались до акції підтримки й купували картини. В тебе також є твоя особиста, вона чекала на тебе, і купуючи її я точно знав, що передам тобі її особисто в руки. Щиро радий бачити тебе здоровим, усміхненим та змужнілий». «Тепер вірю, що згодом ця картина висітиме у кабінеті адмірала Небилиці», - додав Віктор Долиняк, даруючи Богдану Небилиці картину.

Богдан Небилиця та інші визволені з полону моряки планують і в подальшому продовжити службу в лавах Військово-Морських Сил України.