Вклонімось подвигу ветеранів

   Цьогоріч Україна відзначає 73–ю річницю з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей день назавжди залишиться у пам’яті народу – день вічної і незгасної пам’яті за загиблими  в роки війни, день беззаперечної перемоги над ворогом. Цього дня по всій країні проходять святкові заходи  з вшануванням подвигів ветеранів, всіх тих, хто ціною свого життя виборював світле майбутнє прийдешніх поколінь.

  9 травня  відбувся біля меморіального комплексу загиблим учасникам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років у селі Клишки відбувся урочистий мітинг – реквієм. Зі словами подяки за бесмертний подвиг  на адресу ветеранів  та тих солдат, котрі, здавалося б, в мирні часи захищають мир та незалежність України на Сході нашої країни звернувся голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк. Привітали з Днем Перемоги сільський голова Борис Прядка, директор Клишківського НВК Ірина Чайка, депутат минулих скликань районної ради Віталій Перелука.

  Традиційно цього дня школярі та представники району поклали гірлянди пам’яті та квіти до меморіального комплексу. Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих жителів села у Другій світовій війні та односельчанина Олександра Ковтуна, який загив в зоні проведення антитерористичної операції 1 січня 2018 року.

   Святковий концерт підготували вихованці Клишківського навчально – виховного комплексу та фольклорний колектив Клишківського сільського будинку культури.

   Не лише у цей святковий день, а й завжди кожен з нас повинен пам’яти про тих, хто віддав своє життя заради майбутнього і тих,  хто зараз захищає мир і спокій у нашій країні.