День захисту дітей - прекрасне свято радості

        Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

       У смт.Вороніж з нагоди свята було організовано районний фестиваль дитячої творчості «Веселі дзвіночки». Свої таланти показали кращі аматорські  колективи та  талановиті  виконавці району. На святі було організовано виставку дитячих робіт, проводилися конкурси, з метою врізноманітнення дозвілля дітлахів було встановлено ігровий майданчик, де найменші учасники даного заходу активно і корисно проводили свій час.

       У заході взяли  участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк та заступник голови районної ради Наталія Якименко.

        У рамках проведення Дня захисту дітей відбувся турнір з міні - футболу серед учнів дитячо – юнацької спортивної школи 2004 – 2006 року народження. В змаганнях взяли участь 6 команд з сіл: Вороніж, Богданівка, Ображіївка, Чапліївка, Клишки, Ковтунове.

       Почесне перше місце в турнірі здобула команда з Вороніжа тренер - Скрипка І.М., срібло отримала команда з Богданівки - тренер Линок А.А., бронза дісталася команді з Ображіївки - тренер Михайличенко Н.В.

       Команди призери були нагороджені медалями та м’ячами.