Депутати проголосували за виділення коштів районного бюджету на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації

 

25  січня під головуванням очільника Шосткинської районної ради Віктора Долиняка відбулося пленарне засідання 13 сесії районної ради.  У роботі сесії взяли участь сільські голови, керівники підприємств, організацій району, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації. 

         До порядку денного сесії було внесено 6 питань.

         Районною радою булі прийняті рішення «Про внесення змін до рішення Шосткинської  районної  ради від 21 грудня 2016 року «Про районний бюджет на 2017 рік» та «Про внесення змін до районної програми захисту населення і територій Шосткинського району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2015 – 2018 роки», у відповідності до яких були виділені кошти у сумі 106 тис.грн. для проведення заходів по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася 2015 року на території Шосткинського району.

         У відповідності до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 р. № 974 «Про внесення змін у додаток 2 постанови Кабінету Міністрів України від  30.08.2002 р. № 1298»  депутати районної ради розглянули та схвалили рішення «Про підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти Шосткинського району». 

         На сесії районної ради були розглянуті і комунальні питання.