Депутати Шосткинської районної ради внесли зміни до районного бюджету

Депутати Шосткинської районної ради внесли зміни до районного бюджету

16 жовтня 2015 року відбулося пленарне засідання  п’ятдесят третьої сесії Шосткинської районної ради. Головував на сесії голова районної ради Володимир Притико.

У роботі сесії взяли участь селищний, сільські голови, заступники голови, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств та організацій району.

В цілому до порядку денного сесії було включено 6 питань.

Рішеннями районної ради були внесені зміни до цільових районних програм - районної програми захисту населення і територій Шосткинського району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2015-2018 роки та районної програми соціального захисту окремих категорій громадян та фінансової підтримки громадських організацій  ветеранів та інвалідів.

На сесії було розглянуто питання «Про внесення змін до рішення Шосткинської районної ради від 23 січня 2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік». Зокрема, було збільшено спеціальний фонд районного бюджету за доходами та видатками у сумі 5555 тис.грн., з них за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 5000 тис.грн., які зокрема розподілені на проведення капітального ремонту автомобільних доріг (2700 тис.грн.), ремонту Клишківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (290 тис.грн.), а також на проведення ремонту комунікацій в закладах освіти і культури району.    

В ході сесії депутати також розглянули земельні та комунальні питання.