Депутати заслухали звіт голови Шосткинської районної ради щодо здійснення державної регуляторної політики

Депутати заслухали звіт голови Шосткинської районної ради

щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради

 

         05 лютого 2016 року під головуванням очільника Шосткинської районної ради Віктора Долиняка відбулося пленарне засідання п’ятої сесії районної ради сьомого скликання. На сесію були запрошені та присутні заступники голови, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, керівники підприємств та організацій району.    У роботі сесії взяли  участь 21 із 26 депутатів.

         До порядку денного сесії було включено 8 питань.

         Депутати внесли зміни до рішення районної ради від 30 грудня 2015 року «Про районний бюджет на 2016 рік» та до програми соціального захисту окремих категорій громадян та фінансової підтримки громадських організацій ветеранів та інвалідів. У відповідності до внесних змін, зокрема,  передбачено надання матеріальної допомоги постраждалим (пораненим) при виконанні службового обов'язку під час участі в антитерористичної операціїї у розмірі до 3000 грн. та надання одноразової допомого призовникам, добровольцям та особам інших категорій, в т.ч. військовозобовязаним військових формувань, утворених відповідно до Законів України, які скеровують у зону антитерористичної операції для проходження служби, - у розмірі до 500 грн.

         У відповідності до вимог статті 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на сесії було заслухано звіт голови районної ради щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради.

         На пленарному засіданні було також розглянуто низку комунальних питань.