Профільні комісії розпочали роботу по підготовці до пленарного засідання сесії районної ради

  Сьогодні свою роботу по підготовці до проведення чергової сесії районної ради розпочала постійна комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово – комунального господарства та підприємництва. Під головуванням голови постійної комісії Миколи Мозгового депутати розглянули 6 питань та прийняли відповідні рішення.

  До порядку денного комісії були внесені  питання:  звіт голови районної державної адміністрації з питань виконання бюджету, програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2019 рік та наступні 2020 – 2021 програмні роки та делегованих повноважень; про окремі питання використання коштів районного бюджету для виконання повноважень депутатів Шосткинської районної ради у 2020 році; про внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки; про внесення змін до рішення Шосткинської районної ради від 20 грудня 2019 року «Про районний бюджет Шосткинського району на 2020 рік 18317200000 (код бюджету)».

  Депутати уважно заслухали інформації з даних питань. У ході обговорення доповідачі відповіли на низку питань депутатів. Зокрема членів комісії турбували питання щодо проведення капітального ремонту в закладах освіти, об’єктах соціальної сфери, ремонту автомобільних доріг та інші.

  Також члени комісії розглянули питання, які знаходяться на контролі постійної комісії, зокрема про  хід виконання Програми утримання адміністративної будівлі Шосткинської районної ради та прилеглої території на 2019-2020 роки та хід виконання Районної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019-2020 роки.