Дивись на нас як на рівних

   Щороку, у першу декаду грудня  у світі вшановують людей з обмеженими можливостями, аби вкотре нагадати суспільству, що вони особливі і потребують всебічної уваги до себе. Цей день є доброю нагодою звірити, що вже зроблено, і що необхідно зробити для формування гідних умов життя даної категорії людей, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.
   Сьогодні, 3 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів у Шосткинському районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю відбувся святковий захід  «Дивись на нас як на рівних», в якому взяли участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, начальник управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації Володимир Могила, депутати районної ради Олександр Тарасенко та Микола Трофимець, яким не байдужа доля людей з особливими потребами . Керівник району  привітав підопічних реабілітаційного центру та побажав міцного здоров’я, терпіння, а також звернувся до педагогічного колективу зі словами вдячності за повсякдену підтримку та турботу про тих, хто її повсякчас потребує.

  Вихованцями реабілітаційного центру було підготовлено святковий концерт з піснями, віршами та сценками. По закінченню концерту учасники заходу були запрошені за стіл для куштування солодощів.

  Цього дня голова районної ради Віктор Долиняк привітав голову громадської організації «Шосткинської районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів - інтернаціоналістів)» Корнієнка Сергія Федоровича та вручив Почесну грамоту Шосткинської районної ради, висловлюючи слова вдячності за розвиток ветеранського руху на Шосткинщині та військово – патріотичне виховання молоді.