Довгоочікуваний ремонт розпочато

  Рішенням 38 сесія Шосткинської районної ради депутати підтримали пропозицію щодо виділення 1033126,00 гривень на проведення ремонту у Клишківському навчально-виховному комплексі.

  Нагадаємо, що в результаті довготривалого затікання води утворився грибок на стінах класних кімнат та рекреації, який наносить шкоду здоров’ю дітей та педагогів. У приміщенні відчувається сирість та затхлість повітря. Тому, проведення ремонтних робіт є обов’язким для забезпечення належних умов навчального процесу.Така ж проблема існує і у спортивній залі, де через затікання води частково утворився грибок на стелі, необхідно замінити вікна, зробити покраску стін та відремонтувати роздягальню для дітей, а у  харчоблоці необхідно замінити електромережу та зробити ремонт стелі.

  Для проведення капітального ремонту окремих приміщень першого та другого поверхів з районного бюджету виділено кошти у сумі 447126,00 гривень,  на проведення капітального ремонту приміщення шкільної їдальні - 167501,00 гривень,  на проведення капітального ремонту  приміщень спортивної зали із заміною вікон - 418499,00 гривень.

  Підрядною організацією ФОП «Скорозвон» розпочато ремонтні роботи першого та другого поверхів навчально - виховного закладу. На черзі ремонт спортивної зали та їдальні.