Фестиваль «Перлина Fest» запрошує до участі

 

5 травня 2018 року у м.Києві відбудеться V Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Фестиваль проводиться за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації.

Конкурс відбудеться під гаслом «Творчість заради майбутнього!» та має на меті продемонструвати усю культурну багатоманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління упродовж нашої історії.

Його особливістю є те, що молоді українці демонструватимуть звичаї своєї місцевості через сценічну презентацію в таких видах мистецтва, як: танцювальне мистецтво, виконання пісенних творів, оригінальний жанр, інструментальна музика, автентична творчість,  а конкурсні дисципліни не обмежувалися однією категорією. Окремою номінацією конкурсу стане «Перлина громади» - особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України. Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях: 7-10 років; 11-13 років та 14-17 років.

Почесним головою журі є народна артистка України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.

Організатори заходу запрошують долучитися та взяти участь у заході усіх бажаючих, а саме: дитячі та молодіжні творчі об’єднання танцювального, пісенного спрямування та оригінального жанру.

Контакти оргкомітету: 044-586-40-11, 067-520-11-35.

Більше інформації на сайті:  http://www.perlyny.com.ua