Голова районної ради провів особистий прийом громадян на території Миронівської сільської ради

  Сьогодні голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян на території  Миронівської сільської ради.

  Під час прийому голова районної ради Віктор Долиняк поспілкувався з Миронівським сільським головою Петром Федорчуком щодо основних показників сільського бюджету на 2020 рік та основних заходів програми економічного і соціального розвитку населених пунктів територіальної громади. Сільський голова зокрема відмітив, що опалювальний сезон  в закладах соціальної сфери проходить без проблем, температурний режим відповідає нормі.

  Під час прийому до Віктора Долиняка звернувся житель с.Крупець з питання проведення водогону по вулиці Крупецька. Заявник зазначив, що відсутність водогону створює  проблеми у питанні забезпечення водою місцевих жителів і потребує негайного вирішення.  З даного питання голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк надав роз’яснення.

  Користуючись нагодою Віктор Долиняк відвідав Миронівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. На даний час в медзакладі завершуються ремонтні роботи, що були розпочаті минулого року. У ході капітального ремонту з впровадженням енергоощадних заходів у 2019 році було здійснено заміну вікон, підлоги, стелі, відновлено електромережу, водопостачання та водовідведення, утеплено фасад.