Із вдячністю згадали захисників України

 Щорічно, 14 жовтня українці відзначають День захисника  України та День Українського козацтва. Це день вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

 Напередодні свята голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк відвідав Клишківський будинок культури, де відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. На свято були запрошені участники АТО /ООС,  а також члени їх сімей.

 Зі словами привітань до всіх  присутніх звернулися Клишківський сільський голова Борис Прядка, голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, директор ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» Олександр Івченко, депутат  Шосткинської районної ради Ірина Чайка.

  Також слова вдячності за мужність та патріотизм синів пролунали батькам чиї сини ціною власного життя захищали та захищають незалежність України. Хвилиною мовчання всі присутні згадали й того, хто не повернувся з тієї страшної війни – молодий солдат, уродженець села Клишки Олександр Ковтун.

  Після урочистостей голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк разом з Григорієм Ковтуном, батьком загиблого в зоні проведення антитерористичної операції Олександра Ковтуна, поклали квіти на могилу  молодого солдата в знак поваги за звитяжний подвиг ціною життя.

  Святковий концерт підготували художні колекти Клишківського сільського будинку культури та Шевченківського сільського клубу.