Голова районної ради Вікторія Сокол привітала шосткинських лісівників зі святом

Сьогодні, 17 вересня, голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол завітала до державного підприємства «Шосткинське лісове господарство» та Шосткинського дочірнього агролісогосподарського підприємства «Шосткинський агролісгосп» аби привітати працівників лісової галузі  з професійним святом - Днем працівника лісу.

За багаторічну сумлінну і високоефективну працю, значний внесок у розвиток лісового господарства трудовому колективу державного підприємства «Шосткинське лісове господарство» Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, який очолює Микола Бут, було оголошено Подяку Шосткинської районної ради.

Отримали відзнаки районної ради і працівники Шосткинського дочірнього агролісогосподарського підприємства «Шосткинський агролісгосп». За багаторічну сумлінну працю, високий  професіоналізм, вагомий внесок у розвиток підприємства, досягнення високих виробничих показників в лісогосподарській діяльності голова районної ради Вікторія Сокол вручила Подяки економісту Наталії Євменовій, інспектору з кадрів Оксані Садовій та начальнику цеху переробки деревини Сергію Шульзі.