Голова районної ради взяв участь у сесії Клишківської сільської ради

 

Керівництво та виконавчий апарат Шосткинської районної ради ставлять на меті завжди бути у курсі справ з питань життєдіяльності територіальних громад району. Однією з форм співпраці з органами місцевого самоврядування є відвідування сесій місцевих рад.

         Так, 18 березня 2016 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк взяв участь у сесії Клишківської сільської ради.

До порядку денного сесії було внесено дев’ять питань. На початку сесії було розглянуто питання «Про внесення змін до регламенту Клишківської сільської ради». Відтепер у відповідності до вимог діючого законодаства рішення сільської ради будуть прийматися відкритим поіменним голосуванням.

У ході обговорення питання про внесення змін до сільського бюджету  голова районної ради Віктор Долиняк наголосив на необхідності виділення коштів сільського бюджету на утримання закладів освіти, культури, охорони здоров’я  та соціального захисту, які розташовані на території сільської ради. З урахуванням пропозицій  депутатів рішенням сільської ради були виділені кошти на укріплення матеріальної бази Клишківського НВК (60 тис.грн.), територіального центру (6 тис.грн.), на ремонт Солотвинського ФАПу  (5 тис.грн.) та ін.

Депутати сільської ради заслухали звіти про виконання цільових програм – програми освітлення населених пунктів Клишківської сільської ради на 2012-2015 роки та програми розроблення містобудівної документації на 2012-2015 роки.  

На сесії також були розглянуті земельні питання.