Графік проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради (29 червня 2022 року)

Г Р А Ф І К  

проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання по попередньому розгляду питань, що вносяться на дванадцяту сесію районної ради, та планових питань

 

29 червня 2022 року  о 9-00 годині

(малий зал засідань районної ради, 3 поверх адмінбудівлі районної ради). 

Засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю з порядком денним:

1. Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району 18317200000 (код бюджету) за 1 квартал 2022 року.

2. Про хід виконання районної Програми відзначення районною державною адміністрацією державних, професійних свят, пам'ятних, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Шосткинськимрайоном на 2022 рік.

3. Про внесення змін до районної Програми відзначення районною державною адміністрацією державних, професійних свят, пам'ятних, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Шосткинським  районом на 2022 рік.

4. Про внесення змін до районної Програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації на 2022 рік.

5. Про внесення змін до районної Програми підтримки органів виконавчої влади та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Шосткинського району на 2022 рік.

6. Про внесення змін до рішення Шосткинської районної ради від 15 грудня 2021 року «Про районний бюджет Шосткинського району на 2022 рік 18317200000 (код бюджету)».

7. Про надання дозволу виконавчому апарату Шосткинської районної ради на списання майна спільної власностітериторіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району.

8. Інші питання.

 

29 червня 2022 року  о 9-00годині

(кабінет засідань постійних комісій районної ради, 2 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради мандатної, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту з порядком денним:

1. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Шосткинського району.

2. Про стан зайнятості населення Шосткинського району.

3. Про хід виконання Районної програми соціального захисту окремих категорій громадян на 2021-2022 роки.

4. Про голову постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва.

5. Інші питання.

 

29 червня 2022 року о 8-30 годині

(кабінет радника голови районної ради, 2 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва з порядком денним:

1. Про стан торгівельного обслуговування населення, шляхи його покращення та дотримання прав споживачів на території Шосткинського району.

2. Інші питання.

 

29 червня 2022 року  о 9-00 годині

(великий зал засідань районної ради, 3 поверх адмінбудівлі районної ради). 

Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу з порядком денним:

1. Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску Богданівського родовища.

2. Інші питання