Графік проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради

Г Р А Ф І К  

проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання по попередньому розгляду питань, що вносяться на сімнадцяту сесію районної ради, та планових питань

 

03 квітня 2024 року о 9-00 годині

(малий зал засідань районної ради, 3 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю з порядком денним:

1. Про звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району 18317200000 (код бюджету) за 2023 рік.

2. Про Програму економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2024 рік.

3. Про надання  дозволу  виконавчому  апарату Шосткинської районної ради  на списання майна спільної   власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району.     

4. Про ефективність використання переданого в оренду майна спільної власності територіальних громад, сіл, міст Шосткинського району, яке перебуває в управлінні Шосткинської районної ради.

5. Про надання відпустки голові районної ради.

6. Інші питання.

 

03 квітня 2024 року о 9-30 годині

(кабінет засідань постійних комісій районної ради, 2 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради мандатної, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту з порядком денним:

1. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району.

2. Про стан соціальної підтримки осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших малозабезпечених верств населення на території Шосткинського району.

3. Про соціальну та правову підтримку родин військовослужбовців.

4. Про внесення змін до рішення районної ради від 16 грудня 2020 року «Про утворення та обрання постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання».

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 11 лютого 2021 року «Про організацію прийому громадян депутатами районної ради восьмого скликання».                                                      

6. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Харитоненка М.О.

7. Про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради.

8. Про хід виконання рішення районної ради від 11 лютого 2021 року "Про організацію прийому громадян депутатами районної ради восьмого скликання".

9. Інші питання.

 

03 квітня 2024 року о 9-00 годині

(кабінет радника голови районної ради, 2 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва з порядком денним:

1. Про організацію  та здійснення заходів цивільного захисту та навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Шосткинського району.

2. Про стан роботи щодо забезпечення зв’язку на території Шосткинського району.

3. Інші питання.

 

03 квітня 2024 року о 9-00 годині

(великий зал засідань районної ради, 3 поверх адмінбудівлі районної ради). 

Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу з порядком денним:

1. Про надання державної допомоги фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської  продукції.

2. Про шкоду та збитки, заподіяні лісовому фонду внаслідок збройної агресії російської федерації на території Шосткинського району.

3. Інші питання.