Графік проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради (на 14 сесію)

Г Р А Ф І К  

проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання по попередньому розгляду питань, що вносяться на чотирнадцяту сесію районної ради, та планових питань

 

01 травня 2023 року  о 10-00 годині

(малий зал засідань районної ради, 3 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю з порядком денним:

1. Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району 18317200000 (код бюджету) за 2022 рік.

2. Звіт про виконання  програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2022 рік.

3. Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району 18317200000 (код бюджету) за 1 квартал 2023 року.

4. Звіт про виконання рішення Шосткинської районної ради від 23 лютого 2022 року «Про окремі питання використання коштів районного бюджету для виконання повноважень депутатів Шосткинської районної ради у 2022 році».

5. Звіт про виконання районної Програми відзначення районною державною адміністрацією державних, професійних свят, пам'ятних, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Шосткинським  районом  на 2022 рік.

6. Звіт про виконання районної Програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації на 2022 рік.

7. Звіт про виконання районної Програми підтримки органів виконавчої влади та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Шосткинського району на 2022 рік.

8. Звіт постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю.

9. Про використання та збереження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у виконавчому апараті Шосткинської районної ради.

10. Про план роботи постійної комісії  на ІІ півріччя 2023 року.

11. Інші питання.

 

28 квітня 2023 року об 11-00 годині

(у режимі вілеоконференції)

Засідання постійної комісії районної ради мандатної, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту з порядком денним:

1. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району.

2. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Шосткинського району.

3. Звіт про виконання програми соціального захисту окремих категорій громадян на 2021-2022 роки.

4. Звіт про виконання Районної програми соціального захисту населення на 2022 рік.

5. Звіт про виконанняПрограми відзначення державних свят, визначних та пам'ятних дат у Шосткинському районі на 2022 рік.

6. Про звернення депутатів Шосткинської районної ради Сумської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України щодо негайної заборони в Україні Української православної церкви (Московського патріархату), її структурних підрозділів і залежних від неї організацій.       

7. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Кащенко Т.О.

8. Про заходи боротьби з захворюванням на COVID-19 та стан вакцинації населення на території Шосткинського району.

9. Про стан соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

10. Про план роботи постійної комісії на ІІ півріччя 2023 року.

11. Інші питання.

 

28 квітня 2023 року о 10-00 годині

(у режимі  відеоконференції)

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва з порядком денним:

1. Звіт про виконання Програми утримання адміністративної будівлі Шосткинської районної ради та прилеглої території на 2021 рік.

2. Про план роботи постійної комісії на ІІ півріччя 2023 року.

3. Інші питання.

 

28 квітня 2023 року  о 9-00 годині

(у режимі відеоконференції)

Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу з порядком денним:

1. Про план роботи постійної комісії на ІІ півріччя 2023 року .

2. Інші питання.