На прийом до депутата обласної ради

 

 17 січня 2018 року депутат обласної ради Лілія Ричкіна провела особистий прийом громадян у приміщенні Шосткинської районної ради.

  Під час прийому надійшло чотири звернення, в яких, зокрема, порушувалися питання надання матеріальної допомоги. Зі словами подяки за надану допомогу від імені колективу Шосткинського вищого професійного училища до обласного депутата звернулася заступник директора з навчально – виховної роботи Наталія Скомороха.

  Також відбулася ділова розмова з сільськими головами територіальних громад сіл Вовна, Глазове та Ковтунове.  Вовнянський  сільський голова Федір Аніщенко та Глазівський сільський голова Павло Небилиця звернулися з  хвилюючим  питанням -  внесення даних населених пунктів до перспективного плану формування спроможної територіальної громади Шосткинського району. Лілія Ричкіна зазначила що дане питання вже не раз піднімалося для розгляду та надала рекомендації щодо подальших дій сільських голів вищезазначених населених пунктів. Під час прийому було підняте питання  ремонту дороги в напрямку Глазове – Каліївка.

  Ковтунівський сільський голова Ніна Стрюк звернулася з наболілого за довгі три роки питання - проведення перезатарення та утилізації хімічно – небезпечних гептиловмісних речовин, які знаходяться на території Ковтунівської сільської ради та становлять загрозу життю та здоров’ю людей не тільки в с.Ковтунове, а й прилеглих сіл.

  Дані звернення Лілія Ричкіна взяла під особистий контроль.