На Шосткинщині пролунав останній шкільний дзвоник

  24 травня на Шосткинщині пролунав останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити і якого немає в жодному з календарів.  Для більшої частини учнів - це просто оповіщення про початок канікул, а для випускників це означає закінчення шкільної пори, що пов'язане не тільки з радістю, але і з легким смутком, побоюванням, як складеться їхнє доросле життя.

  Голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк взяв участь у святкових заходах в Клишківському навчально – виховному комплексі.

 Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привіталь до усіх присутніх та випускників звернулася директор Клишківського навчально – виховного комплексу  Ірина Чайка. Директор відзначила успіхи та досягнення учнів, які стали призерами учнівських олімпіад, та побажала всім успіхів, вступити до вищого навчального закладу та здобути професію всього життя.

  Привітали дружню шкільну родину зі святом голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, Клишківський сільський голова Борис Прядка та інші. 

  За результативну роботу з обдарованою молоддю та підготовку переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та мовних конкурсів голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк відзначив подяками вчителів Клишківського навчально – виховного комплексу: Ірину Чайку - вчителя правознавства, Ольгу Куліченко – вчителя економіки, Олександра Ахременка – вчителя інформаційних технологій.  

  Під звуки шкільного вальсу свято останнього дзвоника завершилося, випускники сіли останній раз за шкільні парти на останній шкільний урок.