Установчі збори громадської організації "Спілка бджолярів Шосткинщини"

  Тиждень тому в адмінбудівлі Шосткинської районної ради відбулася нарада з питань розвитку бджільництва на Шосткинщині, під час якої пасічниками була висловлена пропозиція щодо  створення районної спілки пасічників для захисту своїх прав. Бджолярі м.Шостка та Шосткинського району вирішили не залишати це важливе питання «на потім». 20 березня 2019 року в адмінбудівлі Шосткинської районної ради відбулися установчі збори щодо створення громадської організації «Спілка бджолярів Шосткинщини».

  Під час зборів пасічники Шосткинщини обрали головою Громадської організації Михайла Бондаря, який буде представляти спільні інтереси членів спілки бджолярів, затвердили Статут громадської організації «Спілка бджолярів Шосткинщини», обрали Правління та ревізійну комісію.

  Голова Громадської організації «Спілка бджолярів Шосткинщини» Михайло Бондар акцентував увагу всіх присутніх на тому, що першочергові дії - це реєстрація спілки бджолярів Шосткинщини, як Громадської організації та подальша робота над захистом прав бджолярів та їх майна. Також членами спілки були обговорені основні організаційні питання подальшої злагодженої роботи.

 В установчих зборах взяв участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, який був обраний до складу Правління "Спілки бджолярів Шосткинщини".