На Шосткинщині триває Всеукраїнська акція "Створюємо ліси разом"

  Міністерством енергетики та захисту довкілля України спільно з Державним агентством лісових ресурсів започатковано Всеукраїнську акцію «Відновлюємо ліси разом». Метою Акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

  14 квітня на території Воронізького лісництва в рамках проведення Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» відбулася посадка лісу. Зробити свій внесок у благородну справу створення лісів разом з лісівниками долучилися голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол та заступник голови районної ради Ірина Шарамко. Учасниками акції було висаджено молодих сажанців дерев породи «сосна звичайна» на площі 1 га.

  Кожному з нас потрібно пам’ятати, що ліси – це легені планети, а отже і наше життя то ж будемо примножувати зелене багатство нашої планети.