На Шосткинщині відсвяткували День села Собич

  2 серпня 2019 року Собицька громада відсвяткувала День села Собич.  

  Урочисту частину свята відкрила сільський голова Раїса Ільєнко. Вітаючи односельчан зі святом, Раїса Михайлівна, подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Прозвучали слова подяки учасникам АТО за їх подвиг перед Батьківщиною, працівникам медицини та соціальної сфери за дбайливе ставлення до людей, працівникам лісового господарства за допомогу у підтримці чистоти на території громади.

  У святковому заході  взяв участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, який привітав громаду села Собич з чудовим святом та побажав міцного здоров’я та добробуту громаді, подальшого процвітання селу.

  За сумлінну працю, професіоналізм, зразкове ставлення до виконання покладених обов’язків голова районної ради Віктор Долиняк вручив Подяки голови районної ради : Сергію Ліфіренку - спеціалісту – землевпоряднику Собицької сільської ради, Наталії Омельчук - вчителю фізики та математики Собицького навчально – виховного комплексу, Ірині Харченко - сімейній медичній сестрі Собицького фельдшерсько – акушерського пункту.

   Односельчани та гості свята мали можливість насолодитися виставкою робіт народних умільців, яка була представлена у фойє сільського будинку культури та виступами вокальних колективів.