Наша поліція нас береже та охороняє

 

  Щорічно, 4 липня українські поліцейські відзначать своє професійне свято – День Національної поліції  України. Це свято тих, хто на перше місце ставить порядок і закон, тих, хто готовий будь – якої миті прийти на допомогу кожному громадянину. Адже, основними завданнями Нацполіції є реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку.

  Сьогодні, з нагоди відзначення Дня Національної поліції України голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк завітав до Шосткинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області аби привітати з професійним святом працівників поліції та відзначити  їх вагомий внесок у забезпечення правопорядку  та законності на Шосткинщині.

  За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку,ініціативу і наполегливість у роботі Подяками районної ради відзначені капітан поліції Юрій Матвієнко – старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектора превенції, капітан поліції Маргарита Богун – слідчий слідчого відділення поліції, старший лейтенант поліції Олександр Вареник – інспектор сектора реагування патрульної поліції №4, старший сержант поліції Максим Грибань – помічник чергового сектору реагування патрульної поліції №3.