Очільники обласних та районних рад взяли участь у зїзді Асоціації

 

Очільники обласних та районних рад взяли участь у з’їзді Асоціації

         17 лютого у м.Києві відбувся з’їзд Української асоціації районних та обласних рад. Для участі у з’їзді були запрошені очільники обласних та районних рад України. До складу делегації Сумщини увійшов голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк.

На з’їзді розглядалися питання про результати роботи Асоціації за період між з’їздами, про фінансово-господарську діяльність, про визначення основних напрямів діяльності Асоціації та інші питання.

         На з’їзді було обрано керівний склад Асоціації. Президентом Української асоціації районних та обласних рад обрано голову Харківської обласної ради Сергія Чернова. Віце-президенти Асоціації: Олександр Вельбівець, голова Черкаської обласної ради; Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради; Віктор Овчарук, голова Тернопільської обласної ради, Анатолій Олійник, голова Вінницької обласної ради; Гліб Пригунов, голова Дніпропетровської обласної ради; Ганна Старікова, голова Київської обласної ради; Анатолій Урбанський, голова Одеської обласної ради, Василь Богданцев, голова Єланецької районної ради. Головою Секретаріату Асоціації обрано Юрія Андрійчука.