Особистий прийом громадян голови районної ради на території Коротченківської сільської ради

  23 квітня 2019 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян на території Коротченківської сільської ради.

  Під час особистого прийому голова районної ради відвідав заклади освіти та охорони здоров’я сільської ради. Під час візиту до навчально – виховного комплексу Віктор Долиняк поспілкувався з директором  та заступником директора з навчально виховної роботи щодо проходження навчального процесу, матеріально – технічного забезпечення та перспективи функціонування  закладу в новому навчальному році. В ході відвідування фельшерського пункту було обговорено питання функціонування медзакладу в умовах проведення медичної реформи, стан забезпечення закладу медпрепаратами для надання першої медичної допомоги. Також було звернуто увагу на стан проведення ремонтних робіт на території закладу охорони здоров'я.

  Під час прийому голова районної ради Віктор Долиняк поспілкувався з Коротченківським сільським головою Михайлом Линком з питань наповнення сільського бюджету та виконання програми економічного і соціального розвитку населених пунктів сільської ради.