Особистий прийом громадян заступника голови районної ради на території Собицької сільської ради

  20 травня заступник голови районної ради Наталія Якименко провела особистий прийом громадян у приміщенні Собицької сільської ради.

  Під час прийому до заступника голови районної ради звернулася  громадянка с.Собич з питання оформлення субсидії.   З даного питання було надано роз’яснення в ході прийому.

  Заступник голови районної ради Наталія Якименко поспілкувалася з Собицьким сільським головою Раїсою Ільєнко щодо виконання дохідної частини сільського бюджету та заходів програми соціального та економічного розвитку територіальної громади.

  Під час прийому Наталія Якименко відвідала заклади соціальної сфери, в тому числі і Собицький навчально – виховний комплекс, де поспілкувалася з директором навчального закладу Тетяною Печінка щодо проходження навчального процесу та підготовки до свята останнього дзвоника. Обговорили питання облаштування прилеглої до навчально – виховного комплексу території, зокрема щодо можливості покращення асфальтного покриття біля навчального закладу. Вирішення даного питання потребує значних витрат і тому поки питання залишається на контролі .