Освітяни Шосткинщини зібралися на районну педагогічну конференцію

 Вже стало традицією напередодні Дня знань проводити районну педагогічну конференцію. Цьогоріч конференція відбулася 30 серпня у приміщенні Воронізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені П.О. Куліша, де було підведено підсумки минулого навчального року та обговорено зміни в системі освіти в новому році. В роботі конференції взяли участь педагоги навчальних закладів, керівництво району.

 В цей день грамотами та подяками були урочисто нагороджені кращі вчителі району, які внесли вагомий внесок в розвиток освіти Шосткинщини.

 Зі словами привітання до присутніх звернувся голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк.

 За активну громадську позицію, багаторічну сумлінну, віддану працю та вагомий внесок у подальший розвиток профспілки педагогічних працівників Шосткинщини Подяку голови Шосткинської районної ради оголошено Клименко Валентині Михайлівні - голові Шосткинського районного комітету профспілки працівників освіти і науки. За сумлінну плідну працю та вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління Шосткинщини Подяки голови районної ради оголошені педагогам: Чайці Ірині Миколаївні, Беленко Ользі Григорівні.

 Святкового настрою додали виступи вокалістів  Шосткинщини.