Перша сесія Шосткинської районної ради продовжила свою роботу

Перша сесія Шосткинської районної ради

продовжила свою роботу

 

         25 листопада у великому залі Шосткинської районної ради продовжила свою роботу перша сесія районної ради сьомого скликання. На другому пленарному засіданні першої сесії із 26-ти депутатів були присутні 23 депутати. У роботі сесії взяли участь селищний, сільські голови, заступники, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники підприємств та організацій району.

         В цілому до порядку денного було внесено 9 питань. 

   У відповідності до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» голова ради  вносить раді пропозиції щодо утворення і обрання постійних комісій ради. Тимчасова депутатська комісія, обрана у відповідності до рішення районної ради сьомого скликання від 18 листопада 2015 року, на своєму засіданні розглянула та обговорила  дане питання.  За результатами розгляду депутатам було запропоновано проект рішення «Про утворення та обрання складу постійних комісій Шосткинської районної ради сьомого скликання». 16 голосами з двадцяти трьох на сесії був затверджений склад 4 постійних комісій, у їхньому числі:

-постійна комісія з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю (голова комісії Тетяна Вронська),

-постійна комісія мандатна, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту (голова Ірина Новик),

-постійна комісія з питань охорони навколишнього природного середовища

та агропромислового комплексу (голова Олександр Мухоброд),

-постійна комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва (голова Микола Мозговий).

         На сесії були також розглянуті бюджетні та земельні питання.  

         В ході обговорення питань порядку денного депутати районної ради внесли низку пропозицій та зауважень щодо організації проведення сесій, які будуть враховані у подальшій роботі.