Чергова сесія районної ради

Чергова сесія районної ради

03 квітня 2024 року відбулась сімнадцята сесія Шосткинської районної ради.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Секретар Шосткинської районної територіальної виборчої комісії оголосила постанову про визнання Овсянка Дениса Олександровича депутатом Шосткинської районної ради Сумської області, як наступним за черговістю.

У ході сесії заслухали керівника Шосткинської окружної прокуратури про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району.

Жваво обговорювали питання: про програму економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2024 рік, про стан соціальної підтримки осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших малозабезпечених верст населення на території Шосткинського району, про надання державної допомоги фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, про організацію та здійснення заходів цивільного захисту та навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Шосткинського району.

Підтримали рішення щодо звернення до Кабінету Міністрів України про відновлення роботи системи централізованого водопостачання та водовідведення в селищі Свеса Шосткинського району Сумської області,  звернення до Сумської обласної державної адміністрації та Головного сервісного центру МВС України щодо відновлення сервісного центру МВС у місті Шостка Сумської області та організаційні питання.