Депутати визначили пріорітетні питання соціально - економічного розвитку району

  Перед початком пленарного засідання районної ради командир 13 окремого мотопіхотного батальону Віталій Гуляєв відзначив голову Шосткинської районної ради Віктора Долиняка відзнакою за підтримку батальону  та надання фінансової допомоги для покращення матеріально – технічного стану. В свою чергу голова районної ради Віктор Долиняк висловив слова вдячності бійцям за службу.

    До порядку денного тридцять п'ятої сесії районної ради було внесено двадцять п’ять питань, які стосувалися різних сфер забезпечення життєдіяльності району. Зокрема,депутати заслухали звіти про виконання районних цільових програм , внесли зміни до діючих районних програм та розглянули ряд комунальних питань. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

   Дуже жвавого та емоційного обговорення набули питання "Про внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки" та "Про внесення змін до рішення Шосткинської районної ради від 20 грудня 2019 року "Про районний бюджет Шосткинського району на 2020 рік 18317200000 (код бюджету)". Депутати районної ради обговорили кожну із пропозицій, наданих райдержадміністрацією в проєктах рішень з вищезазначених питань, та внесли свої корективи.

   Зокрема, депутатами була підтримана пропозиція щодо проведення капітального ремонту житлових будинків із застосуванням енергозберігаючих технологій в смт Вороніж, капітального ремонту водогінної мережі в с. Миронівка, реконструкції мережі вуличного освітлення в с. Клишки, капітального ремонту фасаду будівлі з утепленням Тиманівського фельдшерського пункту, виготовлення проєктно - кошторисної документації для капітального ремонту Воронізької ЗОШ І - ІІІ ст. ім.П.Куліша та інші.

   Депутати одноголосно проголосували за виключення з проєкту рішення окремих об'єктів, а саме: капітальний ремонт приміщень та спортивної зали в Клишківському навчально - виховному комплексі та капітальний ремонт спортивної зали в Миронівському навчально - виховному комплексі. На думку депутатів, дані питання потребують додаткового вивчення та будуть розглянуті на наступній сесії районної ради.