Постійна комісія заслухала звіти про виконання цільових програм

 

Сьогодні, 18 травня, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та агропро-мислового комплексу, на якому були попередньо розглянуті питання, які планується винести на розгляд чергової сесії районної ради.

         Широкого обговорення набуло питання «Звіт про виконання Програми поводження з відходами в Шосткинському районі на 2019-2020 роки». Депутати відзначили, що незважаючи на те, що дана програма за плином часу знімається з контролю, в цілому залишається багато питань в цьому напрямку, які потребують вирішення. Було звернуто увагу на необхідність вирішення питання щодо вивезення побутових відходів та встановлення необхідних контейнерів на території сіл Богданівка, Пирогівка, Собич, Клишки, Чапліївка, що розташовані на території Шосткинської міської громади.

         У ході заслуховування звіту про виконання районної програми захисту населення і територій Шосткинського району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2021 роки, депутати зупинилися на питаннях пожежної безпеки на території району.

         За результатами обговорення питань порядку денного постійною комісією були прийняті відповідні рішення.