Постійні комісії районної ради розпочали роботу

 На часі прийняття важливих документів на 2018 рік – районного бюджету та програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району. Цього тижня в адмінбудівлі Шосткинської районної ради розпочалися засідання постійних комісій районної ради.

  19 грудня 2017 року під головуванням голови постійної комісії з питань промисловості, транспорту, звязку, будівництва, житлово – комунального господарства та підприємництва Миколи Мозгового та голови постійної комісії з питань охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу Олександра Мухоброда відбулися засідання постійних комісій.

  На розгляд депутатів виносилося  питання: про районний бюджет на 2018 рік, про програму економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2018 рік, звіт голови районної ради про свою діяльність та щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради, звіт про виконання плану роботи на 2017 рік та план роботи районної ради на 2018 рік.

  Також заслухані планові питання постійних комісій та затверджено плани роботи постійних комісій на І півріччя 2018 року.