ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗІ СВЯТОМ

Привітали військовослужбовців зі святом

Сьогодні, 24 березня 2023 року, напередодні свята, відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 9-ї річниці створення Національної гвардії України. На адресу наших славетних воїнів пролунали слова привітань та подяки за їх самовіддану та вірну службу, мужність, патріотизм, справжній бойовий дух.

Голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ долучилася до слів привітань та вручила Подяки Шосткинської районної ради військовослужбовцям військової частини 3022 Національної гвардії України за безпосередню участь у бойових діях, забезпечення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, сумлінне виконання службових обов'язків, високі показники в бойовій та спеціальній підготовці та з нагоди святкування 9-ї річниці створення Національної гвардії України.

«Мужність, честь, сила і відвага – це ті слова, які характеризують кожного з вас сьогодні. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: затишку в оселях, здоров’я, мирного неба над головою та здійснення всіх мрій!” –  наголосила Вікторія СОКОЛ.