Про фестиваль дитячо-юнацької творчості

        15 грудня 2018 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації проходитиме VІІ Міжнародний конкурс-фестиваль  дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst». Захід відбудеться за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації.

        Конкурс проходитиме під девізом: «Творчість заради майбутнього!» та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Особливістю конкурсу є те, що демонструють молоді  українці демонструватимуть звичаї своєї місцевості через сценічну презентацію в таких видах мистецтва, як: танцювальне мистецтво, виконання пісенних творів, оригінальний жанр, інструментальна музика, автентична творчість конкурсні дисципліни не обмежуються однією категорією. Окремою номінацією Конкурсу є «Перлина громади» - особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України.

         Таку ініціативу організатори вбачають необхідною, оскільки захід націлений на збагачення та подальший поступ нашої культурної та історичної спадщини, що є формуючим фактором національної свідомості. Крім того, залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично-налаштованими громадянами, готовими до нових починань.

         Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях: 7-10 років, 11-13 років та 14-17 років.

         Почесним Головою журі є Народна артистка України, Лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.

Організатори заходу запрошують долучитись та взяти участь у конкурсі-фестивалі усіх бажаючих, а саме: дитячі та молодіжні творчі об’єднання танцювального, пісенного спрямування та оригінального жанру.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:  044-586-40-11, 067-520-11-35. 

Офіційний сайт організаторів: http://www.perlyny.com.ua