Про проведення конкурсу-фестивалю «Перлина Fest»

2 грудня 2017 року відбудеться ІІІ Міжнародний Конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» під гаслом «Творчість заради майбутнього!», який має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

            Конкурс-фестиваль «Перлина Fest» відбудеться у м.Києві у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад» та Київської міської державної адміністрації.

            Особливістю конкурсу є те, що молоді українці демонструватимуть звичаї  своєї місцевості через сценічну презентацію в таких видах мистецтва, як: танцювальне мистецтво, виконання пісенних творів, оригінальний жанр, інструментальна музика, автентична творчість, а конкурсні дисципліни не обмежуватимуться однією категорією. Окремою номінацією конкурсу стане «Перлина громади» - особливий твір, який розкриє самобутність культури регіону України. Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях: 7-10 років, 11-13 років та 14-17 років. 

            Організатори заходу запрошують долучитись та взяти участь у заході усіх бажаючих, а саме: дитячі та молодіжні творчі об’єднання танцювального, пісенного спрямування та оригінального жанру.

            За додатковою інформацією можна звертатися за телефонами: (044)-586-40-11; (067)520-11-35 (Анастасія),

офіційний сайт організаторів: http://www.perlyny.com.ua