Про скликання 32 сесії районної ради

До відома

депутатів Шосткинської районної ради

Відповідно до розпорядження голови Шосткинської районної ради від 06 вересня 2019 року № 32   18 вересня 2019 року о 10.00 годині у приміщенні адміністративної будівлі районної ради відбудеться пленарне засідання тридцять другої сесії Шосткинської районної ради.

        На розгляд районної ради виносяться питання:

- Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району за І півріччя 2019 року.

- Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Шосткинського району.

-  Про хід виконання рішення районної ради від 31 травня 2017 року «Про програму розвитку фізичної культури і спорту в Шосткинському районі на 2017-2020 роки».

- Про стан підготовки підприємств, організацій та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2019 – 2020 роки.

- Про хід виконання програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на місцевому та регіональному рівні Шосткинського району на 2016-2020 роки.

- Інші питання.  

        На пленарне засідання районної ради запрошуються заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів районної державної адміністрації, селищний, сільські голови, керівники районних установ та організацій, депутати Сумської обласної ради, закріплені за Шосткинським районом, представники засобів масової інформації, акредитовані при районній раді, головні редактори міськрайонних газет. 

 

Розпорядження голови Шосткинської районної ради від 06 вересня 2019 року № 32 «Про скликання тридцять другої сесії районної ради сьомого скликання»