Про скликання чотирнадцятої сесії районної ради восьмого скликання

До відома депутатів

Шосткинської районної ради восьмого скликання

 

Відповідно до розпорядження голови Шосткинської районної ради від 20 квітня 2023 року № 9

03 травня 2023 року о 10.00 годині у режимі відеоконференції відбудеться пленарне засідання чотирнадцятої сесії Шосткинської районної ради.

На розгляд районної ради виносяться питання:

- Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району за 2022 рік 18317200000 (код бюджету).

- Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району.

- Звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку  Шосткинського району на 2022 рік.

- Звіт про виконання районної Програми відзначення районною державною адміністрацією державних, професійних свят, пам’ятних, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Шосткинським районом на 2022 рік.

- Звіт про виконання районної Програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації на 2022 рік.

- Звіт про виконання районної Програми підтримки органів виконавчої влади та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Шосткинського району на 2022 рік.

- Звіт про виконання рішення Шосткинської районної ради від 23 лютого 2022 року «Про окремі питання використання коштів районного бюджету для виконання повноважень депутатів Шосткинської районної ради у 2022 році».

- Звіт про виконання програми соціального захисту окремих категорій     громадян на 2021-2022 роки.

- Звіт про виконання Районної програми соціального захисту населення на 2022 рік.

- Звіт про виконання Програми утримання адміністративної будівлі Шосткинської районної ради та прилеглої території на 2021 рік. 

- Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Шосткинського району.

- Інші питання. 

На сесію районної ради запрошуються тимчасово виконуючий обов'язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальник військової адміністрації, керівники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, міських, селищних, сільського голів Шосткинського району, представники засобів масової інформації.

 

Розпорядження голови Шосткинської районної ради від 20 квітня 2023 року № 9 «Про скликання чотирнадцятої сесії районної ради восьмого скликання»