ПРОГРАМА «FIT FOR PARTNERSHIP WITH GERMANY» НА СУМЩИНІ

ПРОГРАМА «FIT FOR PARTNERSHIP WITH GERMANY» У 2023 РОЦІ ПРОДОВЖИТЬ ПРАЦЮВАТИ НА СУМЩИНІ

Перший заступник голови обласної військової адміністрації Тарас САВЧЕНКО провів онлайн-зустріч з координаторами Програми «Fit for Partnership with Germany».

За його словами, домовились, що програма продовжуватиме повноцінно працювати на Сумщині протягом 2023 року, а її випускники активно долучатимуться до реалізації проектів, визначених у Стратегії економічного відновлення та розвитку Сумщини!

Понад 100 представників бізнесу Сумщини уже стали учасниками цієї Програми, у тому числі 7 осіб – у 2022 році.

«Програма діє в рамках двостороннього співробітництва між Україною та Німеччиною. Фінансується вона Федеральним міністерством економіки, енергетики та захисту клімату (BMWK), а координується представниками Німецького Товариства Міжнародного співробітництва (GIZ). Учасники Програми, відвідуючи підприємства у Німеччині, мають змогу: знайомитися із сучасним обладнанням та технологіями; отримати досвід ведення бізнес-перемовин; налагодити індивідуальні контакти з потенційними партнерами», – зазначив він.

Програма «Fit for Partnership with Germany» має 2 етапи: онлайн-модуль тривалістю до 6 тижнів та «живий» модуль у Німеччині протягом 2 тижнів: візити на німецькі підприємства, відвідання виставок, хабів, продовження В2В переговорів.

Тарас САВЧЕНКО запросив підприємців області долучитись до Програми.

Щоб стати її учасником необхідно звернутись за інформацією до представників Сумської платформи в області (Леонід Троян (+38 050 40-54-230) /Світлана Громенко (+38 050 96-25-162) або за лінком http://surl.li/ejjht  або до Програмного бюро в Києві http://surl.li/ejjic. Також потрібно заповнити електронну аплікаційну форму та надіслати її до Програмного бюро в Києві  http://surl.li/ejjic. Форма анкети за посиланням: http://surl.li/ebmlp. Пройти інтерв’ю з представниками Програмного бюро (Skype, MS Teams).