Прощавай, рідна школо!

   Сьогодні, 25 травня 2018 року в навчальних закладах Шосткинщини пролунав остінній дзвоник. Для багатьох школярів він сповістив про чудовий відпочинок на канікулах, сповнених яскравих вражень. Для випускників цей шкільний дзвіночок пролунав востаннє, сповіщаючи про те, що позаду залишається безтурботна та щаслива пора життя, а попереду  на них чекає доросле життя, сповнене надій та планів.

  На святі останнього дзвоника в Клишківському навчально – виховному комплексі був присутній голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк. Він привітав  школярів з закінченням навчального року, побажав гарно відпочити на літніх канікулах і з новими силами прийти  1 вересня, а випускникам побажав успішно здати ЗНО, вступити до вищих навчальних закладів, втілити в життя все те, що заплановано. Багато теплих слів та настанов випускники почули від директора навчального закладу Ірини Чайки, класного керівника Надії Патлах, батьків. До слів привітання приєднався сільський голова Борис Прядка.

  Учні Клишківського навчально – виховного комплексу демонструють високий рівень знань і є переможцями районних та обласних олімпіад з різних навчальних дисциплін. Цього року учень 11 класу Владислав Долиняк посів ІІ місце з історії; учениця 10 класу Інна Фролова посіла ІІІ місце з правознавства; учень 10 класу Богдан Рибаков посів ІІІ місце з інформаційних технологій. 

  Учнями навчально – виховного комплексу було підготовлено святковий концерт, який традиційно закінчився шкільним вальсом випускників. Щасливої дороги, дорогі випускники!