Районна комісія визначила найкращих працівників Шосткинщини для занесення на районну Дошку пошани

2 серпня під головуванням заступника голови Шосткинської районної ради Наталії Якименко відбулося засідання районної комісії по відзначенню кандидатів для занесення на районну Дошку пошани.

У відповідності до рішення районної ради від 24.12.2014 року «Про Програму заохочення передових працівників та колективів Шосткинського району на 2015 – 2018 роки» на районну Дошку пошани заносяться три кращих трудових колективів і 9 передових працівників сільськогосподарського та промислового виробництва і соціальної сфери району.

Членам комісії непросто було зробити свій вибір, так як до районної комісії по визначенню кандидатів для занесення на районну Дошку пошани надійшло  22 клопотання, з них 5 клопотань подано на  трудові колективи та 17 клопотань – на посадових осіб, працівників різних галузей виробничої та соціально-культурної сфери району.

Ретельно розглянувши усі клопотання, комісія визначилася з кандидатурами на Дошку пошани та надала свої пропозиції керівництву Шосткинської районної ради та Шосткинської районної державної адміністрації щодо трудових колективів та передовиків для занесення на районну Дошку пошани. У числі найкращих – передовики виробництва аграрної галузі, освіти та культури, охорони здоров’я, лісогосподарської галузі та інші.