Відбулась міжнародна конференція

Міжнародна конференція на тему «Розвиток соціальної підтримки в Україні»

На минулому тижні в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області відбулась надпотужна міжнародна конференція на тему «Розвиток соціальної підтримки в Україні», участь в якій взяла голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ.

Під час проведеного заходу відбулось знайомство з досвідом співпраці з Міжнародною федерацією соціальних працівників Європи (IFSW Europe), реально відпрацьована дорожня карта та рекомендації як можна писати проєкти для доступу до європейських ресурсів та пройшла успішна практика розвитку інноваційних соціальних послуг, що базуються на європейських підходах та підтримки соціальної роботи.

Запорука успіху - об’єднання ініціатив та ресурсів громадських організацій, влади, небайдужих жителів громади і розуміння кінцевого результату.

Підтримали та сприяли проведенню конференції народний депутат України Микола СТЕФАНЧУК, радник премʼєр міністра Ольга ЛУГАЧ, заступник обласної ради Валентин СОКОЛЮК, представник Хмельницької обласної військової адміністрації Катерина БУРДУВАЛІС.

По завершенню заходу усі учасники отримали сертифікати міжнародного зразка.

 ​   ​