Робочий виїзд депутатської комісії до об'єктів соціальної сфери

  Під час пленарного засідання 35 – ї сесії районної ради жвавого обговорення серед депутатів набуло питання щодо внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району, зокрема щодо доцільності проведення ремонтів у приміщеннях закладів соціальної сфери, розташованих на території Клишківської та Миронівської сільських рад (Клишківський навчально – виховний комплекс, Миронівський навчально – виховний комплекс, Миронівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини). Було запропоновано створити комісію з числа депутатів для більш детального вивчення  даного питання.

  14 травня 2020 року було здійснено робочий виїзд депутатів до закладів освіти та охорони здоров’я в с.Клишки та с. Миронівка.

  Разом з директором Клишківського НВК Іриною Чайкою депутати оглянули класні кімнати та рекреації. Внаслідок затікання води протягом останніх двох років на стінах  у багатьох приміщеннях навчального закладу утворився грибок і дані приміщення потребують негайного ремонту. Депутати побували і у спортивній залі та харчоблоці навчально – виховного комплексу.

  У Миронівському навчально – виховному комплексі  депутати разом з т.в.о. директора Миронівського НВК Михайлом Солотвінським  оглянули спортивну залу та інші приміщення закладу.

  Не залишилася поза увагою депутатів і Миронівська АЗПСМ, де був зроблений капітальний ремонт з впровадженням енергозберігаючих заходів, замінено водопостачання, водовідведення, електромережу, утеплено фасад, проведено внутрішні роботи по ремонту підлоги, стелі та інші. Наразі залишилися незавершені деякі внутрішні роботи. Під час огляду у депутатів виникло багато запитань до підрядної організації щодо низької якості ремонтно – будівельних робіт.

  Зроблені в ході виїзду висновки будуть направлені до органу управління  - Шосткинської районної державної адміністрації для вжиття відповідних заходів в частині доцільності проведення капітального ремонту приміщень Клишківського НВК. Комісією також було рекомендовано спільно з Шосткинською районною державною адміністрацією зробити перевірку проведених по Миронівській АЗПСМ ремонтно – будівельних робіт на відповідність вимогам проєктно – кошторисної документації.